De champagnebeurs van Limburg

Editie 2023 was wederom een geslaagde editie. Langs deze weg willen we al onze bezoekers bedanken voor het vertrouwen en de steun.

Noteer alvast de datum van onze volgende evenementen:

CMF on tour
Hangaar 44 – Glabbeek
3, 4 en 5 november 2023.

De champagnebeurs van Limburg
‘t Veilinghuis – Sint-Truiden
22, 23 en 24 maart 2024.

Het is vrije toegang tot het events.

Je hebt de mogelijkheid om, in ruil voor jetons, champagne te degusteren bij de aanwezige champagnehuizen. Dit kan met een glas met ons logos dat je aan de kassa kan kopen voor 5€ en jetons voor 2,5€ per stuk. Een proevertje is 1 jeton en een volwaardig glas 2.

In samenwerking met ‘t Veilinghuis hebben we een reservatie formule bedacht waarbij je een tafel kan reserveren voor 30€ per persoon.

In deze formule is een aperoplank, je glas en 5 jetons voorzien. Hierbij ben je ook verzekerd van je eigen tafel.

Indien interesse mag je altijd een mailtje sturen met de nodige gegevens.

  • Naam, voornaam.
  • Aantal personen.
  • Eventuele facturatiegegevens.
  • Eventueel je logo in vector (of hoge defenitie) bestand om de reservatie kaart te plaatsen.


Klik hier

Ontdek onze champagnes

CMF 2023

Champagne Meets Fruit

Dé Champagnebeurs van Limburg staat gelijk aan proeven en genieten van prachtige en bruisende champagnes. Kleine huizen met grootse bubbels. Eigenaars en producenten, die je met plezier hun liefde voor champagne laten proeven.

Champagne staat centraal, maar wordt tijdens dit event geflankeerd door originele gins, heerlijke bieren, schitterende kunstwerken en fijne gerechten. Hou je van oesters, Ofyr of tapas, maak van deze champagnebeurs een heerlijk moment.


cmf-ching

Au tour du monde

Food, drinks & art

Deze unieke champagnehuizen worden geflankeerd door culinaire hapjes, gin-en bierbrouwers, feel good en kunst. Deze standhouders maken van uw champagne tasting een unieke beleving.