Bezoek zeker onze website: https://vanheers.be

Over ons

Van kleinschalige woonprojecten tot gehele woonsites, samen realiseren wij bouwprojecten met aandacht voor een persoonlijke invulling.

Aan het hoofd van het familie- vastgoedbedrijf staat Wim Vanheers. Reeds meer dan 10 jaar neemt hij de dagelijkse leiding van het ontwikkelingsteam op zich. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning of de opvolging van de bouwwerken, alles volgt hij met de grootste zorg op.

Zijn vrouw Erna en zoon Wesley vormen samen het bestuur en zorgen er voor dat alle stukjes van de bouwpuzzel kloppen. Bouwen doe je namelijk niet zomaar, het is een doordachte keuze waarbij met elk aspect rekening gehouden moet worden en de klant altijd centraal moet staan.

Sinds een 4-tal jaren heeft het familiebedrijf zich bijkomend toegespitst op de rechtstreekse verkoop van haar projecten aan particulieren. Waar voorheen de verkoop werd toevertrouwd aan externen is de schakel ingekort en worden wooneenheden door henzelf als bouwheer verkocht. Een doordachte keuze om de klant een nog centralere plaats te geven bij de aankoop van zijn of haar droomwoning of appartement.null

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.