Bezoek zeker onze website:
https://www.holy-water.be/nl/

The story of
Holy Water

Holy Water is a young brand in the oh so crowded spirits market. But behind the brand there are experienced entrepreneurs. With a clear ambition: delivering a unique tasting experience that spark pleasant memories; and to become the most sustainable brand of beverages.

Naast mijn passie voor muziek ben ik sinds mei ook dagelijks bezig met mijn bedrijf Holy Water en het maken en op de markt zetten van een unieke gin dat ambachtelijk en op traditionele wijze gemaakt is van de fameuze ‘neusjes’.

Het brouwen van de gin besteden we uit naar een gespecialiseerd bedrijfje in Outrijve, maar het creatieve rond het merk, en de labels en stempels op de flessen doen we zelf. Ik besteed wel vrij veel tijd in de brouwerij, en het botteling vind ik in feite de leukste stap in het hele proces – de geur van de gin verspreid zich heel wijd! 

Voor mij is het belangrijk een product aan te bieden dat niet alleen leuk en origineel is voor de klant, maar dat ook natuurvriendelijk is. Ik ben deels opgegroeid op het platteland, en de natuur inspireerd mij dus enorm. Hier voel ik dat mijn beste ideeën mij steeds spontaan en onverwacht overvallen.

Het fijnste gevoel is nog steeds mensen zien genieten van een drankje. En dat ze opnieuw een bestelling plaatsen. Dan weet ik dat ze content zijn en dat motiveert me elke keer! 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.