https://www.woonmagazijn.be/

De expert in woningdecoratie vindt u in Borgloon, nabij Sint-Truiden bij
HET WOONMAGAZIJN

Woonmagazijn BVBA

UW WONING HERINRICHTEN, DE HUISKAMER MEER KARAKTER GEVEN OF UW DROOMSLAAPKAMER CREËREN? HET WOONMAGAZIJN STAAT STEEDS KLAAR OM UW INTERIEURPROJECTEN IN GOEDE BANEN TE LEIDEN.

Met kwaliteitsvolle producten, deskundig advies en frisse ideeën maken wij van uw huis een thuis. U kan bij ons terecht voor zowel verf als behang, maar ook voor uw vloerbekleding of raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet en kom een kijkje nemen in onze showroom voor de mooiste woningdecoratie van Borgloon en omstreken.

Meer dan 10 jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring en veel liefde voor het vak staat Yolanda Timmermans en haar team u maar al te graag bij met raad en daad. Wij zijn gespecialiseerd in kleuradvies, interieuradvies en kwaliteitsvol maatwerk. U kan bij Het Woonmagazijn in Borgloon dan ook terecht voor zowel kleinere als totaalprojecten.

Verf en behang

Breng meer kleur in uw leven en kom eens langs voor advies en inspiratie op gebied van verf. Wij hebben alle topmerken in huis. Met onze professionele mengmachine maken wij elke kleur die u wenst. Met behulp van onze kleurenwand, stalen en advies op maat, is een juiste keuze maken nog nooit zo makkelijk. Houdt u toch niet van beschilderde muren maar kiest u eerder voor sfeervol behang? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Keuze te over op het gebied van materiaal en patronen. Wilt u niet wachten op levertermijnen? Geen nood. In onze winkel hebben we een ruim aanbod behang op voorraad, én dat tegen betaalbare prijzen. Kom gerust eens kijken. We helpen u graag verder.

Raamdecoratie

Het Woonmagazijn werkt met de topproducten van Toppoint voor uw raamdecoratie. Met de grootste zorg worden de mooiste stoffen en producten ontwikkeld. Alles wordt met u overlopen, zowel uw wensen als budget. Nadien wordt de raamdecoratie met oog voor detail geïntegreerd in uw woning.

Vloerbekleding

Bent u aan het renoveren? En wenst u een nieuwe vloer te laten leggen? Dan kan u steeds advies inwinnen bij Het Woonmagazijn in Borgloon. Bij ons kan u terecht voor vloerbekleding in PVC, parket en laminaat, vinyl en tapijt. Wat u ook verkiest, wij verzorgen uw project van A tot Z.

Schilderwerken

Het Woonmagazijn heeft meer dan 10 jaar ervaring in schilderwerken. Of het nu gaat over het schilderen van een kamer, een gevel, of een volledige woning, telkens opnieuw doen wij ons uiterste best om een kwalitatief en verzorgd eindresultaat af te leveren. Wij zijn uw partner voor uw binnen- en buitenschilderwerken. Contacteer ons voor een vrijblijvend advies of een gratis prijsofferte.

Persoonlijk advies

Kom gerust langs in onze winkel om inspiratie op te doen voor uw woningdecoratie. Wij staan u graag bij met gratis kleur- en technisch advies. Tegen betaling bieden wij ook een thuisservice aan waarbij onze expert ter plaatse een kijkje komt nemen om de ruimtes zo gericht mogelijk te kunnen invullen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.